TORTOSA

Els veïns promouen la campanya FEReries+barri abans de les municipals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

19/03/2019

L’Associació de Veïns de Ferreries-Sant Vicent ha iniciat la campanya #FERreries+barri, per escoltar la ciutadania i copsar els problemes, les opinions i les necessitats del barri, i així transmetre-les a les formacions polítiques que es presenten a les municipals. El president de l’entitat, Joan Carles Bonfill, ha reclamat als candidats més “sensibilitat” per conèixer el dia a dia del barri.

Les aportacions poden fer-se, fins al 15 d’abril, per diferents canals: a través de Twitter, amb un missatge al Facebook de l’entitat, o al correu electrònic ferreriesmesbarri@gmail.com. També a la bústia física de l’associació, al carrer Alfara. Bonfill ha detallat que alguns suggeriments són la millora de les rambles o passejos, o un pla per a les voreres de la zona antiga de la Casota.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el president veïnal també ha reclamat un nou centre sociocultural per al barri, ja que el centre cívic s’ha quedat menut. En este punt, ha assenyalat que una bona solució podrien ser les antigues instal·lacions d’Indo, que recentment ha comprat l’Ajuntament de Tortosa.

Finalment, Bonfill també ha reclamat més noves zones d’aparcament i ha advertit que l’Associació de Veïns treballarà perquè es facin totes les pèrgoles previstes a la plaça de Francesc Macià, més enllà dels primers mòduls que ara s’hi instal·laran.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>