TORTOSA

Els robatoris amb violència es redueixen un 60 per cent a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

13/03/2019

Tortosa és una ciutat “molt segura”. Així ho ha afirmat el conseller d’Interior, Miquel Buch, després de presidir la Junta Local de Seguretat. Una reunió amb els diferents cossos policials on s’ha constatat una disminució del 8% dels fets delictius al municipi respecte l’any anterior. A més, la resolució ha pujat un punt més, fins al 47%. Buch ha destacat que aquetes xifres posen de relleu la tasca realitzada amb estreta col·laboració entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

Buch també ha destacat la reducció en un 60% dels robatoris amb violència. D’altra banda, el conseller d’Interior ha explicat que la major part dels delictes són furts i estafes en comerç electrònic.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha afirmat que el nivell de seguretat al municipi “és bo” però que cal continuar treballant perquè els veïns se sentin segurs a la ciutat. // Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>