TORTOSA

El PSC posa en valor la tasca municipalista en el seu 40è aniversari


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

12/03/2019

L’exposició itinerant per celebrar el 40è aniversari de la fundació del PSC ha arribat a les Terres de l’Ebre. En concret, l’exposició ja es pot visitar al taller de Cinta Dalmau, al Passatge Franquet de Tortosa. El portaveu i alcaldable del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha explicat que la mostra vol posar en valor la “tasca municipalista i com a agents de canvis socials” realitzada per la formació.

La mostra es divideix en vuit plafons. L’últim es dedica la Federació del PSC a les Terres de l’Ebre. Roig ha explicat que en aquest es fa un homenatge als alcaldes, alcaldesses i presidents comarcals socialistes, i també es destaca el compromís amb la gent de l’Ebre i el territori.

El portaveu i alcaldable del PSC a Amposta, Francesc Miró, ha volgut remarcar que, “a diferència d’altres formacions polítiques, pel PSC les persones han estat sempre la prioritat”.

La mostra es complementa amb un llibre-catàleg sobre el 40 anys de la història del PSC.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>