TORTOSA

El Gran Recapte encara necessita 20 voluntaris més a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

28/11/2018

El Gran Recapte només necessita una vintena de voluntaris més per cobrir totes les franges horàries en tots els supermercats de Tortosa, este proper divendres i dissabte. En concret, el Gran Recapte necessita uns 1.300 voluntaris a les Terres de l’Ebre, 700 dels quals a Tortosa. Una de les responsables de Càritas, Dora Vicient, ha fet una última crida per captar els últims voluntaris.

Vicient ha recordat que qualsevol persona pot ser voluntària per al Gran Recapte, sempre que la salut li permeti estar un parell d’hores, de peu dret, en un supermercat.

Una de les novetats de la desena edició és la posada en funcionament del Gran Recapte electrònic. El coordinador del Banc d’Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, ha explicat que el Gran Recapte online estarà disponible durant tot el mes de desembre.

Un altra de les novetats d’enguany és la bossa reutilitzable que anirà substituint les bosses de plàstic en el Gran Recapte.

Durant el 2017, el Banc d’Aliments va repartir uns 500.000 quilos d’aliments a les Terres de l’Ebre. En este cas, es demanen aliments nutritius de llarga durada, com ara llet, oli, llegums cuits, i conserves de peix i de verdura. Els voluntaris es poden inscriure al telèfon 977 44 13 64, o bé a través del web www.granrecapte.com.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>