TORTOSA

El Banc dels Aliments de Tortosa crida a la recollida de primavera


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

13/04/2018

Els dies 4 i 5 de maig tindrà lloc la recollida de primavera del Banc dels Aliments al Mercat de Tortosa i als supermercats de la ciutat. Un recapte que és degut a la necessitat d'alimentar a les més de 500 famílies del municipi que tenen problemes al rebost.

El portaveu del Banc dels Aliments ha volgut destacar que es reparteixen més de 500.000 quilos de menjar a l'any a les Terres de l'Ebre, i que aquests només serveixen per a cobrir una menjada diària dels qui ho necessiten. En aquesta línia, Òscar Ologaray ha exposat que és preferible la quantitat de productes bàsics que no d'altres que puguen ser més cars.

En la presentació de l'acte on han participat les entitats col·laboradores com el Consell Comarcal del Baix Ebre, Càritas, Creu Roja o Protecció Civil de Tortosa entre altres, l'alcaldessa Meritxell Roigé ha fet una crida a fer-se voluntari per ajudar en tot el que es puga durant les 48 hores de recapte.

A més, des del Banc dels Aliments s'ha anunciat un incentiu per a fer-se voluntari. Gràcies a PlatiGot se sortejarà entre els voluntaris una desena de sopars per a dues persones a diferents restaurants de la ciutat.

Els organitzadors calculen que per a dur terme la jornada solidària, seran necessaris més de 650 voluntaris. Per a col·laborar amb el Banc dels Aliments només cal trucar al 977 44 44 44.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>