TORTOSA

ERC-Tortosa Sí aposta per les muralles per potenciar el turisme


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sofia Royo | TORTOSA

02/04/2019

ERC-Tortosa Sí vol que els set quilòmetres de muralles de Tortosa siguin el principal reclam turístic de la ciutat. El grup aposta per esta activitat per dinamitzar l’economia local. El candidat d’ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, ha explicat que, amb l’objectiu d’incrementar les pernoctacions i el consum del visitant, volen crear un circuit turístic per este conjunt “excepcional” del patrimoni històric i arquitectònic.

La seua intenció és fer-les visitables. En este sentit, Faura ha destacat la necessitat d’intervenir i treballar en la seua rehabilitació, conservació i adequació “urgentment”. A més, ha proposat una bateria d’iniciatives per fer-ho possible. Estes inclouen, entre d’altres, la creació d’una brigada de manteniment de les muralles.

El candidat d’ERC-Tortosa Sí ha avançat ja algunes de les propostes concretes, com ara itineraris amb codis QR, amb les quals pretén dissenyar el circuit turístic a les muralles. // Foto ERC-TORTOSA SÍ.

Totes les paraules, a la Roda de Premsa:



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>