TORTOSA

Baixa el nombre d'aliments repartits per Creu Roja de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

22/02/2018

La Creu Roja de Tortosa ha presentat dijous al matí la memòria d'activitats del 2017. Un resum on el president de l'entitat, Josep Anguera, s'ha mostrat molt satisfet per la disminució en el nombre d'aliments distribuïts a persones vulnerables, que ha disminuït respecte al 2016.

A la presentació de la memòria també ha participat la regidora de Serveis Socials, Maria Jesús Viña, qui ha destacat l'augment en el pressupost municipal a la Creu Roja per a gestionar casos d'acollida.

Tant Viña com Josep Anguera, han posat en comú la col·laboració entre l'administració i la Creu Roja de Tortosa per tirar endavant tots aquests projectes que acaben repercutint en la societat. Uns agraïments que s’estenen al Consell Comarcal o a la Generalitat. Amb gairebé 1.400 socis i 115 voluntaris, la Creu Roja de Tortosa és una de les associacions més actives del territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>