TORTOSA

Arrenca la cursa per les municipals a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

10/05/2019

La cursa per les municipals ja està en marxa. Aquest dijous a la nit es va realitzar la tradicional enganxada de cartells. A Tortosa, com ja és tradicional, els partits van escollir la plaça de l’Ajuntament de Tortosa. Tots excepte, Movem Tortosa que ho va fer a la passarel·la per a vianants entre ronda Docs i ronda Reus, als terrenys de Renfe.

Els segons en realitzar l’enganxada de cartells van ser Junts per Tortosa. La candidata, Meritxell Roigé, va afirmar que iniciaven la campanya amb el “bagatge de la feina feta”.

El candidat de Ciutadans, Miquel Albacar, va afirmar que volen una “Tortosa per a tots”.

El candidat del PSC, Enric Roig, va afirmar que la seua proposta és “seriosa i solvent”.

El candidat d’ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, va afirmar que es presenten amb un programa “feta a mida dels tortosins i ambiciós”.

Des de la CUP no va parlar el candidat, Xavier Rodríguez, sinó Mohamed, qui porta 25 anys vivint a Tortosa i encara no pot votar. Des de la CUP es va voler denunciar el funcionament del sistema.

Van tancar l’enganxada de cartells Tortosa per la República. La seva candidata, Núria Menasanch, va deixar clar que són independentistes i no pactaran amb els del 155.

L’únic partit que no va participar en la tradicional enganxada de cartells a Tortosa va ser el Partit Popular. // Foto ALBERT PASCUAL.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>