TORTOSA

Albacar: ‘Ciutadans està a favor del canvi per millorar Tortosa’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

27/05/2019

El candidat de Ciutadans a Tortosa, Miquel Albacar, ha celebrat este dilluns l’entrada de la formació taronja com a cinquena força al consistori. De fet, ha remarcat que només s’han quedat a un centenar de vots d’obtenir el segon regidor. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Albacar ha afirmat que el seu objectiu és poder impulsar actuacions en favor de tota la ciutadania. A més, s’ha mostrat partidari d’afavorir un canvi per millorar.

En este sentit, Albacar no ha amagat que donaria suport a Jordi Jordan, si Movem acceptés liderar este canvi, a més de garantir la neutralitat dels espais púbics i una rebaixa del 10% en les retribucions de càrrecs polítics i personal de confiança.

En canvi, aritmèticament hi ha la possibilitat que Meritxell Roigé tingués els 11 regidors que marquen la majoria absoluta amb un pacte entre Junts per Tortosa, el PSC i Ciutadans. Un acord que alguns representants de la dreta tortosinista fa setmanes que defensen en privat. Però, d’entrada, el candidat de Ciutadans no el contempla, tot i que encara han d’analitzar els resultats més profundament.

Albacar també ha analitzat que l’entrada de Ciutadans al consistori va més enllà de la pèrdua de representació del PP.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>