TORTOSA

Aigües de Tortosa completa la xarxa de subministrament d’aigua


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

10/04/2018

Les obres de la nova canonada de 600 metres que donarà subministrament d'Aigües de Tortosa a la zona del Polígon de l'Estació Nova avancen a bon ritme. Aquest dimarts s'han visitat les obres de les quals es beneficiaran les nombroses empreses de la zona, entre elles les que se situen al mateix Viver d'Empreses.

Fins ara, aquesta zona no estava coberta per la xarxa d'Aigües de Tortosa, que està instal·lant les noves canonades al llarg dels 600 metres que separen l'Avinguda Ports de Caro de la Via Verda i el polígon Pla de l’Estació, i que posaran punt final a l'expansió de la xarxa per tot el municipi.

El cost d'aquesta actuació s'eleva als 141 mil euros i inclou canonades per allotjar la xarxa de telecomunicacions encara inexistent en aquesta zona que en un futur hauria d'allotjar nous habitatges i equipaments de Tortosa i Roquetes.

Amb aquesta acció es millora l'accés a l'aigua de boca, amb més pressió, i la interconnexió de la xarxa evitant d'aquesta manera talls generalitzats en grans zones poblades.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>