TORTOSA

Acord entre la Residència Diocesana i el Montepio per aconseguir beneficis mutus


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

10/07/2018

Amb esta encaixada de mans se certifica el conveni de col·laboració entre el Montepio de les Terres de l'Ebre i la Residència Sant Miquel Arcàngel.

De l'acord podran beneficiar-se totes les persones que formen part d'alguna de les dues entitats. En el cas de la Residència Diocesana, posaran a disposició dels associats del Montepio els serveis residencials i el centre de dia.

Tot i que encara queden coses per concretar, l'Associació Montepio de les Terres de l'Ebre oferirà condicions avantatjoses en l'àmbit de gestió, noves tecnologies i assessorament als residents, usuaris i treballadors de la Residència.

El Montepio de les Terres de l'Ebre celebrarà aviat 80 anys des de la seua fundació. Amb 6.000 associats és la primera de Tarragona i la quarta al conjunt d'Espanya dintre del rànquing d'associacions de conductors.

Per la seua banda, la Residència Diocesana d'Ancians celebrarà l'any que ve els seus 140 anys al servei de les persones grans i dependents. Amb 145 places d'ús residencial i 50 del Centre de Dia, el centre "Sant Miquel Arcàngel" de Tortosa ha posat en marxa diferents programes innovadors adreçats a l'atenció a la gent major.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>