TORTOSA

200 alumnes de primària aprenen com comportar-se al transport públic de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

19/09/2018

Uns 200 alumnes de primer de primària de diferents escoles de Tortosa han visitat aquest dimecres les instal·lacions de l’empresa Hife en el marc de la Setmana de la Mobilitat. Els petits han participat en l’activitat “Coneix el transport públic”. El regidor de Mobilitat, Marià Martínez, ha explicat que l’objectiu és que els més petits aprenguin que és el transport públic, quin comportament han de tenir a les parades i també dalt dels transports, i saber quines són les línies urbanes i les regulars.

L’inspector de la Policia Local i Cap de Mobilitat de l’Ajuntament de Tortosa, Francesc Amaré, ha explicat que al llarg de la setmana s’han organitzat altres activitats amb els més petits. Una d’elles és els peque-agents de mobilitat, amb la qual els alumnes de tercer de primària aprenen que és la bona mobilitat, detectant infraccions com qui ha aparcat damunt d’un pas de vianants.

El concurs de dibuix amb els alumnes de cinquè i sisè de primària completen la programació de la Setmana de la Mobilitat a Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>