TORTOSA

L’estiu dispara les urgències a l’hospital de Tortosa fins a les 140 diàries


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

08/08/2018

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta està atenent fins a 140 urgències diàries durant este estiu. La directora de Salut, Mar Lleixà, ha explicat que l’activitat ordinària de l’hospital és d’un centenar d’urgències diàries, però que estes setmanes estan registrant entre 130 i 140 urgències cada dia. Lleixà ha assenyalat que hi ha problemes per poder ubicar els pacients al servei d’Urgències, però que el drenatge cap a les plantes s’està fent sense problemes, tot i que a l’hospital hi ha una planta tancada. De fet, Lleixà ha recordat que, en un moment de molta necessitat, la planta tancada es podria tornar a obrir de manera immediata.

D’altra banda, Lleixà ha garantit que a l’hospital de Tortosa estan oberts tots els quiròfans que es necessiten, tenint en compte els professionals disponibles per atendre les urgències i les intervencions programades.

A més, la directora de Salut també ha dit que les Terres de l’Ebre són un territori amb la població molt dispersa, però amb municipis en què a l’estiu doblen o tripliquen el nombre d’habitants. Segons Lleixà, això ha obligat Salut a reforçar alguns centres d’atenció primària.

Finalment, Lleixà ha agraït l’esforç dels professionals sanitaris que treballen amb una pressió assistencial continuada, especialment a l’estiu.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>