TORTOSA

El SEM reforça durant l’estiu el desplegament d’ambulàncies a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

07/08/2019

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) reforça durant l’estiu el seu desplegament al territori, concentrant-se sobretot a les zones turístiques. El nou coordinador del SEM al Camp de Tarragona i les Terres de l‘Ebre, Joan Carles Gómez, ha explicat que només a les Terres de l’Ebre hi ha pics de fins a 19 ambulàncies d’urgències que funcionen en xarxa i adaptant-se a les necessitats de cada moment.

D’altra banda, quatre anys després de l’adjudicació del transport sanitari a l’empresa Egara-Lafuente, la directora de Salut a les Terres de l’Ebre ha afirmat que encara hi ha marge de millora. Per això, Mar Lleixà ha demanat la col·laboració dels usuaris a través de la unitat d’atenció al ciutadà.

Segons Lleixà, hi ha una comissió de seguiment que cada dos mesos avalua el servei i atén les incidències més destacades. En este sentit, ha remarcat que Salut vol estar-hi molt damunt del tema. Així, ha animat els usuaris a comunicar oficialment qualsevol incident, i no limitar-se a fer les queixes per les xarxes socials.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>