L'AMETLLA DE MAR

Salut reforça la plantilla del CAP de l’Ametlla de Mar per la temporada d’estiu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | L'AMETLLA DE MAR

09/08/2019

Salut ha tornat a reforçar la plantilla del CAP de l’Ametlla de Mar per aquesta temporada d’estiu. La directora de la Unitat Funcional de Gestió Delta, Olivia Roig, ha explicat que l’objectiu és poder atendre tant als veïns com als nombrosos turistes que arriben a la població durant aquests mesos.

En concret, s’han incorporat dos equips de metge i infermera en torn de matí i tarda, i també l’atenció al taulell. Un reforç que es vé realitzant des de fa uns tres anys.

Roig ha detallat que més enllà de l’Ametlla de Mar també s’han reforçat, amb major o menor mesura, altres CAP dels municipis de la costa de les Terres de l’Ebre.

El SEM també ha reforçat l’atenció d’emergències a l’Ametlla de Mar amb una ambulància els mesos d’estiu, operativa les 24 hores del dia, que se suma al vehicle d’intervenció ràpida amb base al carrer Goya. També cal afegir-hi l’ambulància del Servei d’Urgències Municipal que està operativa durant tot l’any.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>