TORTOSA

Lleixà defensa el trasllat de la radioteràpia a l’hospital de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

17/01/2019

La directora de Salut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, ha defensat aquest dijous el traslladat de la unitat de radioteràpia des de l’Hospital de Jesús fins a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. El secretari general de la UGT a les Terres de l’Ebre, Valentí Marín, va manifestar aquest dimecres l’oposició del sindicat a aquest traslladat. Marín critica que suposarà una despesa innecessària de 2 milions d’euros i perjudicarà l’accés dels usuaris al servei. Lleixà ha afirmat que, d’acord als criteris dels tècnics experts i per coherència, la unitat de radioteràpia ha d’estar a l’hospital de referència de les Terres de l’Ebre.

Lleixà també ha volgut deixar clar que mentre es construeix el nou edifici oncològic a l’HTVC i es calibra el nou aparell de radioteràpia, els pacients de l’Ebre podran seguir utilitzant l’aparell de Jesús i evitar desplaçaments a altres centres hospitalaris.

Quant a la reclamacions per a la reobertura del CAP de Xerta a les nits, Lleixà ha assegurat que s’hi està treballant i que en les properes setmanes es prendrà una decisió.

D’altra banda, i quant al col·lapse que es va produir a aquest dimecres a la tarda a les urgències dels CAPS i l’HTVC, la directora de l’hospital, Maria José Rallo, ha reconegut que hi va haver “problemes de drenatge” i que es va coordinar el servei per donar la millor atenció als usuaris segons la seva complexitat. En tot cas, Rallo ha demanat a l’usuari que faci un bon ús de les urgències.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>