TORTOSA

Les al·lèrgies arriben amb força aquesta primavera a les Terres de l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | TORTOSA

24/03/2017

Primavera dura per als al·lèrgics. Segons l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental la calidesa de les temperatures i les abundants pluges de l’hivern han propiciat un augment de les reaccions al·lèrgiques causades per la pol·linització de plantes i arbres.

El responsable del Servei d’Al·lergologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Miquel Baltasar, ha indicat que el primer pol·len del xiprer ja ha causat força afectacions.

Baltasar també ha manifestat que el nombre de patologies al·lèrgiques cada any va en augment. La contaminació o l’increment en la higiene personal són algunes de les causes d’aquest increment.

Per combatre o minimitzar els efectes de les al·lèrgies és important realitzar proves diagnòstiques per, després i en cas que sigui positiu, iniciar tractaments simptomàtics o que baixin l’afectació.

Es calcula que prop d’un 25% de catalans sofreix al·lèrgies, principalment respiratòries però també alimentàries.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>