TORTOSA

La Marea Blanca reclama la gestió pública i directa de tots els hospitals de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

10/05/2017

La Marea Blanca, un grup format per professionals sanitaris, sindicats, partits polítics, moviments socials i associacions de veïns, s’ha unit per defensar la sanitat pública a les Terres de l’Ebre. Denuncien que la sanitat pateix una precarització generalitzada tant pel que a inversions en equipaments i material com a nivell laboral i amb llistes d’espera “intolerables”. Consideren que aquesta situació es deu a la privatització de la sanitat, per la qual cosa rebutgen la creació d’una xarxa sanitària al territori amb gestió mercantil. La portaveu de la plataforma Marea Blanca, Lola Santacatalina, va afirmar que defensen una gestió sanitària que sigui directa, pública i transparent, i una ordenació sanitària coherent amb les necessitats de les Terres de l’Ebre. També es va preguntar per què es continua apostant per un model de gestió privada.

La Marea Blanca s’oposa a l’avantprojecte de llei de fórmules de gestió del CatSalut ja que asseguren que permetrà la convivència de la sanitat públic i privada en equipaments públics. La plataforma Marea Blanca es presentarà públicament el proper dissabte 13 de maig en un acte públic al Centre Cívic de Ferreries de Tortosa a partir de les 11:00 hores.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>