TORTOSA

L'Institut de l’Ebre se sensibilitza amb la diabetis


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

13/11/2018

L’Institut de l’Ebre ha acollit aquest dimarts una jornada sobre la diabetis. La jornada coincideix amb la celebració del Dia Mundial de la Diabetis aquest dimecres 14 de novembre. A les Terres de l’Ebre es calcula que unes 300 persones pateixen diabetis tipus 1 i més de 2.000 la diabetis tipus 2. L’objectiu era sensibilitzar la ciutadania.

Una de les professores de l’Escola d’Adults, membre de l’Associació de Diabètics Infantil de les Terres de l’Ebre i mare d’una xiqueta amb diabetis, Maria José Mahiques, ha explicat la importància de reforçar la empatia amb aquells que pateixen la malaltia.

La jornada ha comptat amb la ponència del Doctor enginyer en Camins i professor de la UPC, Ernet Bladé. Aficionat a l’escalada i la muntanya, Bladé, ha explicat com ha afrontat la vida des que va saber que és diabètic.

Des de l’Institut de l’Ebre, el cap d’estudis, Francesc Besalduch, ha destacat que alumnes i professors de la família de salut del centre s’han bolcat en la iniciativa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>