TORTOSA

Roigé exigeix a Salut que faci marxa enrere amb els canvis a pediatria i la pèrdua d'especialitats a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

15/03/2019

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha exigit al departament de Salut que faci marxa enrere amb els canvis anunciats al servei de pediatria, que passarà a concentrar-se al CAP Baix Ebre. Roigé ha mostrat la seva disconformitat però ha estat especialment contundent amb el trasllat de les especialitat d’anestèsia, oftalmologia, digestiu i la clínica del dolor al CAP Roquetes. L’alcaldessa rebutja que la ciutat perdi aquestes especialitats.

Roigé ha demanat una reunió urgent amb la consellera de Salut, Alba Vergés, per manifestar el rebuig a aquesta mesura i reclamar que es facin les inversions necessàries perquè el territori disposi d’uns serveis de salut de qualitat.

L’alcaldessa de Tortosa també ha rebutjat que la no aprovació del pressupost de la Generalitat sigui un impediment per realitzar inversions compromeses amb la ciutat, com el nou aparcament de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. // Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>