TORTOSA

Onze projectes opten a les beques de la Fundació Doctor Ferran


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

16/05/2018

La sala del Polvorí del Parador de Tortosa serà l’escenari, aquest dijous a la tarda, del lliurament de les beques Doctor Ferran 2018. En concret, es lliuraran dos beques, de 3.000 euros, i dos accèssits, de 1.500 euros, que es destinaran a donar suport econòmic a projectes de recerca de salut, a un total de quatre grups d’investigació de les Terres de l’Ebre. En aquest sentit, el president de la Fundació Doctor Ferran, Ramon Bosch, ha explicat aquest dimecres que enguany s’han presentat un total d’onze projectes a la convocatòria.

A més, en l'acte d'aquest dijous també es presentaran els resultats dels projectes guanyadors de les beques del 2017. En primer lloc, l’equip de Rosa Caballol explicarà els resultats del treball ‘Avaluació d’una intervenció multidisciplinària grupal en pacients amb fibromiàlgia de l’atenció primària’. Tot seguit, l’equip d’Ester Gavaldà explicarà el treball ‘Efectivitat del model d’atenció integrada a persones amb problemes crònics de salut: Salut+Social a la Ribera d’Ebre’. A més, l’equip de Marta Faiges explicarà el treball ‘Paper de la inflació en la progressió cap a l’estenosi aòrtica a la valvulopatia aòrtica bicúspide’. I finalment, l’equip d’Ester Comellas detallarà els resultats del treball ‘Pot la denervació quirúrgia de l’articulació interfalàngica distal de les mans interferir en la progressió de l’osteoartritis?’.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>