TORTOSA

Nova crida a la donació de sang per augmentar les reserves després de Nadal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

17/01/2019

Fins aquest divendres 18 de gener se celebra a Catalunya la campanya de donació de sang més gran de l’any sota el lema “Tu sí que ets important: converteix-te en sangfluencer”. Una campanya a la qual, una vegada més, s’hi ha sumat el Banc de Sang de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC). L’objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies i normalització així la situació de les reserves de sang, que continuen en nivells baixos després de les festes de Nadal.

La directora de l’HTVC, Maria José Rallo, ha recordat que la sang té data de caducitat.

La directora de Salut, Mar Lleixà, ha remarcat que tothom pot necessitar sang en un moment de la seva vida i ha animat als ebrencs a participar en la campanya.

En la mateixa línia, s’ha pronunciat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

La Marató vol animar a tots els catalans a convertir-se en @sangfluencers, ja sigui donant sang o motivant altres persones a fer-ho. De fet, el Banc de Sang proposa que tothom utilitzi la seva influència per parlar de la donació, ja sigui a les xarxes socials, a la feina o entre els veïns. // Foto ICS EBRE.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>