ROQUETES

Entra en funcionament el nou CAP de Roquetes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | ROQUETES

21/07/2017

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha inaugurat aquest divendres el nou CAP de Roquetes. Allà, el president ha pogut veure les instal·lacions i comprovar de primera mà el funcionament del centre. Puigdemont ha assegurat que es tractava d’un dia llargament esperat i ha indicat que la prioritat, tot i l’escassetat de recursos per part de l’estat espanyol, és la gent.

Per a Puigdemont és fonamental que a tots els municipis de Catalunya hi hagi accés a la millor sanitat, educació, cultura i oportunitats. I la clau, assegura, està en l’equilibri territorial.

El director territorial de Salut, Ismael Piñas, ha indicat que el CAP de Roquetes podria ser referent a Terres de l’Ebre en la creació de la xarxa de salut comunitària. I n’ha destacat la importància per treballar pel benestar dels ebrencs.

D’altra banda, l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, ha remarcat els esforços que s’han fet al llarg d’anys per a que avui aquesta inauguració sigui una realitat.

El nou Centre d’Assistència Primària es va començar a construir el 2015 i ha tingut un cost de 2,2 milions d’euros. Ocupa 3.317 metres quadrats i compta amb consultes assistencials, una aula d’educació sanitària, una àrea d’atenció urgent i la base comarcal del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Foto ROQUETES COMUNICACIÓ.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>