TORTOSA

El jardiner mort a Tortosa per un cop de calor va arribar a la mútua ja inconscient


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN / A.P. / G.M. | TORTOSA

09/08/2018

Un home de 41 anys va morir dimarts a Tortosa per un cop de calor, segons ha confirmat aquest dimecres el Departament de Salut a través de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. La víctima es va trobar indisposada a la via pública i va morir a MC Mutual de Tortosa. Segons ha pogut saber Canal 21 Ebre, l'home era treballador d'una empresa privada de jardineria, i va arribar al centre mèdic acompanyat pels seus companys de feina, però ja va arribar inconscient. Des de la mútua es va avisar el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per reanimar l'home, qui finalment va entrar en aturada cardíaca i va morir. Amb tot, fonts properes al cas han explicat que l'home feia almenys un dia que deia que es trobava malament.

Ja són sis els morts per cop de calor a Catalunya en només cinc dies (del 2 al 7 d'agost), després que el departament de Salut, a través de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, hagi confirmat els dos casos sospitosos de Barcelona i Lleida. Es tracta de l'home, de 62 anys, que va morir el passat 7 d'agost, a la via pública de Barcelona i de l'home, de 45 anys, que va morir el passat 6 d'agost, a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Salut ha conclòs que la causa de la mort en tots dos casos ha estat un cop de calor. Salut ja havia confirmat que les altes temperatures van causar la mort de quatre persones més aquest mes d'agost; dos a Tarragona, una a Tortosa i una més a Barcelona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>