DELTEBRE

L’arròs, protagonista a Deltebre amb la Sega i les jornades gastronòmiques


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

02/09/2019

Deltebre celebrarà del 6 al 22 de setembre la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs. En total, són 14 els restaurants que participen en aquestes jornades oferint un ampli ventall de menús. La regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha destacat que l’objectiu és posar en valor la gastronomia i la cuina de Deltebre.

Més enllà de les jornades gastronòmiques, Deltebre també celebrarà les Festes de l’Arròs el cap de setmana del 13 al 15 de setembre a la Finca de Bombita. Enguany es tornarà a realitzar la Sega Escolar, amb la qual l’alumnat de sisè de primària dels centres escolars del municipi aprendran a segar de manera tradicional. En aquest cas, el tinent d’alcalde de Deltebre Projecció, Carlos Serra, ha afirmat que volen que els xiquets i xiquetes puguin conèixer, de primera mà, les tradicions.

Les Festes de l’Arròs seguiran amb el seu programa habitual amb la vuitena Trobada de Grups de Jota, que se celebrarà el dissabte dia 14, i el diumenge 15 amb la Festa de la Sega, representacions teatrals, cantada i ballada de jotes, exposicions de motos clàssiques, demostracions de pesca, torneig de lluita bac i mercadet artesanal. Com a novetat, les Festes de l’Arròs també inclouran una demostració de l’StrongMan de Deltebre, Joan Ferrer, amb el nom de “l’Home Camàlic”. // Foto XAVI LLAMBRICH.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>