CAMARLES

La baldana d’arròs, la protagonista indiscutible a Camarles per quinzè any consecutiu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | CAMARLES

01/09/2019

La baldana d’arròs ha estat un any més la protagonista indiscutible a Camarles. Aquest aliment de la gastronomia ebrenca ha centrat aquest dissabte totes les mirades i el paladar de totes i tots els assistents en la Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs. Una festa culinària dedicada a un dels productes més típics de les Terres de l’Ebre. Aquest esdeveniment serveix per fomentar els comerços i productors autòctonS.

Enguany es compleixen quinze edicions. I no és per menys. En aquesta ocasió, moltes han estat les persones que s’han apropat fins a la Torre de Camarles.

Durant la jornada s’ha pogut gaudir de música en directe i d’altres activitats complementàries per a tota la família. El plat fort d’enguany ha estat l’actuació del músic de Camarles Joan Rovira que, a part de jugar a casa, mai millor dit, ha presentat les cançons del seu darrer treball ‘Dies Millors’.

La XV Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs, una cita anual la qual l’ingredient principal és la baldana que es pot trobar solitària o bé cuinada d’una gran varietat de maneres.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>