L'AMETLLA DE MAR

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar buscarà un espai per traslladar la zona d’oci


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | L'AMETLLA DE MAR

30/05/2019

El jutjat contenció administratiu número 2 de Tarragona ha condemnat a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a indemnitzar els 12 veïns del carrer Miguel de Cervantes que denuncien estar patint molèsties i danys morals, durant anys, per sorolls de la música, els crits i les baralles dels clients, de tres locals d'oci del seu carrer, La Ruta, Pierrot i Fòrum. La jutge falla a favor dels veïns, als quals l'Ajuntament haurà de pagar 2.000 euros a cadascun, i dona al consistori tres mesos per resoldre els problemes de soroll que es denuncien. L'auto també estableix controls estrictes dels horaris de tancament i que s'obrin expedients sancionadors als locals d'oci que els incompleixin i també si incompleixen les normatives de soroll. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha reconegut que és una problemàtica que s’allarga des de finals dels anys 80 i que la solució passa per traslladar els pubs. Una mesura, reconeix, que no serà fàcil.

Gaseni ha explicat que en els darrers anys el govern municipal ha intentat buscar un emplaçament però la suspensió del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal el 2016 i la necessitat de reformular-lo ha dificultat habilitar un espai adient.

Les primeres denúncies contra l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per les molèsties que causaven als veïns aquests tres locals es remunten a l'any 2003. Els veïns van tornar a presentar queixes al consistori l'any 2006 i ho han continuat fent fins a l'any 2017.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>