DELTEBRE

Lluís Soler demana solucionar els problemes interns dels partits “a casa, i no a l’Ajuntament”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Redacció | DELTEBRE

28/06/2018

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha sortit al pas en relació amb el comunicat emès per l'agrupació local d'Esquerra Republicana de Deltebre. En este sentit, Soler ha explicat que a hores d'ara es remet a l'informe emès pel secretari de l'Ajuntament de Deltebre, en data 8 de març, el qual indica que "mentre que per part del grup municipal d'ERC – AM no s'aporte un acord adoptat entre els seus actuals membres acreditant l'expulsió del regidor Carles Aliau Bonet, este regidor serà considerat com a regidor del seu corresponent grup municipal a l'Ajuntament de Deltebre".

De moment este acord no s'ha presentat i, per este motiu, Carles Aliau segueix formant part del grup municipal d'Esquerra Republicana de Deltebre. Per tot això, l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que "els problemes interns dels partits polítics s'han de solucionar a casa i en cap cas han d'interferir en el funcionament ordinari de l'Ajuntament de Deltebre". De fet, l'alcalde ha emplaçat a què "emprenguen les mesures legals pertinents, tal com expliquen, ja que estes no es poden fonamentar i només són una cortina de fum per desviar els seus problemes interns".

Soler també ha recordat que amb l'atribució de funcions des de l'oposició a Carles Aliau no es garanteix cap suport en la governabilitat. De fet, Aliau en cap cas ha trencat la disciplina de vot del grup municipal d'ERC des que té assignacions de cartipàs, atorgades al mes de desembre. Fins i tot, ha votat en contra d'algunes actuacions elevades al plenari per part del govern municipal. Alhora, l'alcalde també ha explicat que esta fórmula es va presentar als altres grups polítics del consistori però que, per diferents motius, no es va arribar a acordar tot i que resta oberta per a la resta de grups.

Soler ha remarcat que l'assignació de funcions de cartipàs municipal al regidor Carles Aliau que, el qual resta a l'oposició, es va dur a terme seguint escrupolosament les converses mantingudes amb el portaveu del grup d'ERC, Gervasi Aspa. En qualsevol cas, Soler lamenta que els requeriments escrits i formals per part d'ERC no vagen acompanyats de cap petició de reunió per almenys desdir-se d'allò que s'havia acordat en el seu moment al mes de desembre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>