L'ALDEA

Llibertat amb càrrecs per al jove que conduïa el cotxe accidentat a la Ràpita


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. / ACN | L'ALDEA

09/04/2018

El conductor del vehicle que va patir un accident mortal a Sant Carles de la Ràpita, la matinada d'aquest diumenge, veí de l'Aldea, de 22 anys, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar aquest dilluns a disposició del jutjat d'Instrucció número 4 d'Amposta. El magistrat li ha retirat el passaport i li ha prohibit sortir del país, i també li ha intervingut el carnet de conduir. Com informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el jutge veu demostrar que conduïa sota els efectes de l'alcohol i les drogues i li imputa un delicte d'homicidi per imprudència greu amb ús de vehicle de motor.

En el sinistre va morir una jove de 22 anys, també veïna de l'Aldea, que ha estat acomiadada aquest migdia a l'Aldea. L'església del municipi ha quedat petita per la gran quantitat de familiars, amics i veïns del poble, entre ells, els mateixos pares del conductor, i és que els dos eren amics de colla.

L'accident es va produir a la carretera TV-3408 al punt quilomètric 9,5 del terme municipal de la Ràpita, en sentit Amposta quan el cotxe va sortir de la via i va caure dins d'un canal de reg.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>