DELTEBRE

La gestió municipal de la brossa permetrà un estalvi de més d’1 milió a l’Ajuntament de Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | DELTEBRE

04/04/2018

El pròxim mes de juny és la data on entrarà en funcionament la municipalització del servei de recollida d'escombraries a Deltebre. Un fet que no només permetrà millorar el servei que reben els veïns i veïnes, sinó que també suposarà un important estalvi econòmic per a l'Ajuntament de Deltebre en comparació amb la darrera proposta del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE).

En concret, aquest estalvi econòmic es xifra, aproximadament, en 1.760.000 d'euros durant els sis anys previstos de contracte si es té en compte, per una banda, la reducció econòmica en comparació amb la proposta (1.156.000 euros) i, per altra banda, la suma de les diferents millores proposades per part de l'empresa que dura a terme la gestió, 600.000 euros de valor addicional.

Entre aquestes millores destaca l'increment de 122 contenidors passant, dels 510 actuals, als 632 proposats. Alhora, 427 d'aquests contenidors es renovaran durant l'execució del contracte.

En la mateixa línia, s'augmentaran el nombre de recollides en 30.000, gairebé un 50% més del que es realitza a hores d'ara.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>