TORTOSA

L'Hotel SB Corona de Tortosa s'impulsa amb la quarta estrella i l'aposta pel cicloturisme


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

13/07/2018

L'Hotel SB Corona de Tortosa ha estat de reformes durant els últims mesos per posar-se a punt. Una inversió total de 2 milions d'euros que ha suposat, a més de renovar per complet les instal·lacions, aconseguir la quarta estrella.

La reforma ha suposat la modernització de 102 habitacions i apartaments que adopten el concepte Mediterranean Urban Concept que vol donar la cadena, i que suposa donar un caràcter estètic i de proximitat per part del personal a la cultura mediterrània.

El procés de reforma també reinventa l'espai gastronòmic que vol ser singular, original i Mediterrani, amb el SOM Restaurant. Un nou menú amb productes de proximitat i dissenyat per a compartir entre tots els participants de l'àpat.

L'oferta culinària també es podrà gaudir els divendres d'estiu amb un Cicle de Concerts a la Fresca obert a tothom i on s'oferirà un interessant menú degustació.

Al nou SB Corona s'aposta per un vessant corporatiu, sense abandonar el turisme familiar. De fet, les habitacions presenten esta versatilitat per poder acollir els dos tipus de públic.

De fet serà el cicloturisme una de les grans apostes del grup hoteler amb una oferta pionera a les Terres de l'Ebre. Destaquen espais com el taller de reparació, aparcament, i zones de rentat de roba esportiva. Unes instal·lacions que es complementen amb el nou gimnàs. D'esta manera la cadena vol aprofitar actius com la Via Verda al seu negoci hoteler.

Un altre impacte de la renovació de l'hotel SB Corona és l'ampliació de personal amb quatre nous llocs de treball. Les tarifes també s'han actualitzat a l'alça en consonància amb l'increment de qualitat de l'establiment.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>