L'ALDEA

Xavier Royo: ‘A l’Aldea només es governa per a uns quants’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | L'ALDEA

02/04/2019

Xavier Royo ha defensat este dimarts la necessitat d’impulsar un canvi a l’Ajuntament de l’Aldea, ara que el republicà Dani Andreu no optarà a la reelecció. El candidat de Junts per l’Aldea haurà d’enfrontar-se a les urnes a l’actual primer tinent d’alcalde, Simon Falcó, però al municipi també s’ha anunciat una candidatura de Podem. Royo ha reiterat que a l’Aldea falta transparència, i ha proposat la creació d’un registre d’empreses locals, per repartir d’una manera “equitativa” els contractes de l’Ajuntament.

En este sentit, Royo ha evitat parlar de clientelisme, però sí que ha denunciat que a l’Aldea “només es governa per a uns quants”.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Royo també ha avançat alguns aspectes del programa electoral de Junts per l’Aldea, com la creació d’un pla d’actuació municipal (PAM) per programar les obres al llarg del mandat. En este sentit, ha dit que la prioritat serà la transformació urbanística de l’antiga N-340 en la nova avinguda Catalunya, tot i que no comparteixen el projecte del govern d’Esquerra.

Royo ha rebutjat que es vulga destinar 1,5 milions, cada any, a les diferents fases de la reforma. De fet, ha dit que Junts per l’Aldea aposta per escometre les diferents obres de manera uniforme, i no per trams.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>