TORTOSA

Vuit pagesos i aqüicultors del Baix Ebre participaran a Benvingut a Pagès


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

28/05/2019

Vuit explotacions agràries i aqüícoles, sis restaurants i 22 allotjaments del Baix Ebre participen aquest cap de setmana, 1 i 2 de juny, en la quarta edició de Benvinguts a pagès. Aquesta iniciativa, promoguda per la Fundació Alícia, l’Agència Catalana de Turisme i el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, consisteix en un cap de setmana en què pagesos de tot Catalunya obren les portes de les seves explotacions per mostrar-les al públic. La presidenta del Consell Comarcal, Sandra Zaragoza, ha explicat que en aquesta edició han incrementat el nombre d’allotjaments que hi participen.

Les explotacions que enguany es podran visitar al Baix Ebre són Bodegas el Grial i Terra de Burgans, al municipi del Perelló; Fruita, Mel i Oli Vallespí, a Benifallet; l'Horta de Carme, a Camarles; la Remulla, a Paüls; Licarfruit, a Bítem; Olis Can Català, a Roquetes; i la musclera Miradorbadia, a l'Ampolla. Els seus responsables en han explicat que oferiran i els avantatges de participar a Benvingut a Pagès.

A més enguany s'ofereixen fins a un total de vuit activitats complementàries al Baix Ebre: un descens guiat en piragua o caiac de Miravet a Benifallet amb tast de productes locals, una descoberta del món del sake mediterrani, un recorregut pels arrossars del delta de l'Ebre en bicicleta elèctrica, un safari eco-cultural, un taller de coca de cireres, un tast de licor d'arròs, una visita al Centre d'Interpretació de l'Arròs La Torra-Camarles i una descoberta del món de les abelles.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>