TORTOSA

UP lamenta la tisorada en agricultura als Pressupostos de l’Estat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

18/04/2018

El sindicat agrari Unió de Pagesos ha denunciat que els Pressupostos Generals de l'Estat del 2018 li assignen al Ministeri d'Agricultura la segona partida més baixa des de 2009. De l'assignació de 9.649,3 milions d'euros, el sindicat assenyala que l'estat espanyol només aporta el 20,3%, ja que 6.910,8 d'aquests milions d'euros corresponen a les ajudes de la Unió Europea.

Unió de Pagesos també proposarà als grups parlamentaris al Congrés que presenten esmenes per corregir la valoració cadastral que figura com a base liquidable de l'Impost sobre Béns Immobles, ja que els comptes estatals preveuen que es faça a cost de reposició i el sindicat ha denunciat la "inconstitucionalitat" d'aquesta valoració.

Des del sindicat agrari també reclamaran l'augment de la partida per a assegurances agràries perquè cap cultiu es veja relegat d'aquesta opció i més diners per a lluitar contra les malalties i les plagues, en ple canvi climàtic.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>