DELTEBRE

Soler defensa el POUM i rebutja les crítiques de Més Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | DELTEBRE

24/10/2018

L’Ajuntament de Deltebre ha tancat el període d’exposició pública del nou pla d’ordenació urbanística municipal (POUM), que després de tres mesos ha rebut 410 al·legacions i ha generat més de 4.500 consultes. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcalde de la població, Lluís Soler, ha destacat que la xifra d’al·legacions del nou planejament urbanístic contrasta amb les més de 6.200 al·legacions que va rebre el POUM fallit de l’any 2007.

A més, Soler ha destacat el procés de participació ciutadana que ha envoltat la tramitació del POUM, i que tant l’equip tècnic com el govern municipal han invertit 1.900 hores en atendre els dubtes i els suggeriments de la població. En este sentit, l’alcalde ha dit que ara serà l’equip redactor de la mateixa la Generalitat la que haurà de respondre les al·legacions.

De fet, al marge de detallar els aspectes més importants del pla des del punt de vista residencial, hoteler i industrial, Soler també ha aprofitat per rebutjar les crítiques d’ERC i Més Deltebre al procés de redacció i tramitació del POUM. L’alcalde les ha atribuït a les “ànsies electorals” dels republicans, i ha negat que vulga aprofitar el POUM políticament.

A banda, Soler ha insistit en què no s’han produït tractes de favor, com la setmana passada va denunciar ERC-Més Deltebre per exigir que es torne a fer una aprovació inicial del POUM. L’alcalde ha dit que esperaran l’informe la Generalitat per decidir si el següent pas serà fer l’aprovació provisional. Però ha volgut deixar clar que no tenen cap pressa per aprovar el POUM abans de les municipals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>