DELTEBRE

Soler (Enlairem Deltebre): ‘La nostra priorització per fer govern és la CUP’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | DELTEBRE

24/05/2019

L’alcalde i candidat d’Enlairem Deltebre, Lluís Soler, ha reconegut este divendres quines són les seues preferències a l’hora d’intentar un pacte de govern, si el 26-M no aconsegueix la majoria absoluta. Es tracta de la CUP, de qui Soler ha destacat el seu independentisme i també la seua oposició constructiva durant el mandat, així com el seu compromís per obrir les portes i finestres de l’Ajuntament. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Soler ha fet una valoració molt positiva del que ha estat la campanya i ha repassat els principals punts del seu programa electoral. Però on més ha sorprès ha estat a l’hora de plantejar un possible pacte entre el PDeCAT i la CUP.

El candidat d’Enlairem Deltebre ha assenyalat que al seu municipi és molt complicat parlar d’assolir una majoria absoluta.

El principal rival de Soler és el candidat de Més Deltebre-ERC, Joan Alginet, que també a Canal 21 Ebre va assegurar que no té cap línia vermella a l’hora de pactar, perquè el municipi té urgències històriques i no s’ho pot permetre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>