CAMPREDÓ

Recta final del Camp de treball d’estiu a Campredó


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | CAMPREDÓ

05/07/2018

El de Campredó és un dels quatre camps de treball que durant l'estiu s'estan realitzant a les Terres de l'Ebre. Joves vinguts d'arreu del món estan passant unes setmanes al territori. En el cas de Campredó, es treballa en una intervenció arqueològica a la Casa del Prat.

La intervenció servirà per a promoure l'antiga torre medieval com a atractiu turístic. La vida cultural i associativa del municipi enriqueix l'experiència d'estos joves d'arreu del món que han vingut a conèixer també el territori, molts d'ells, per primer cop.

Coincidint amb la visita de la Directora general de Joventut, Marta Vilalta, se'ls va fer entrega d'un diploma que acrediten i reconeixen la feina feta pels joves.

El Camp de treball de Campredó va començar el 24 de juny i acaba este diumenge, 8 de juliol. En total han participat 11 persones. No és l'únic a l'Ebre, també se n'estan fent a la Fatarella, Riba-roja o el Pinell de Brai.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>