DELTEBRE

Policies en bicicleta per reforçar la seguretat a Riumar durant l’estiu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

28/06/2018

Dues bicicletes i cinc nous agents reforçaran la presència policial durant l'estiu al nucli de Riumar. L'arribada de la calor també suposa una major presència de turistes i l'Ajuntament de Deltebre enfortirà la seguretat ciutadana tot fomentant el respecte pel medi ambient.

A més de provar la bicicleta, l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha volgut destacar l'esforç per dotar al nucli de Riumar dels millors serveis, també en matèria de seguretat ciutadana.

De fet, la policia local estarà present al mateix Consell de Riumar on es podran fer gestions durant la temporada estival.

A més, també s'ha estrenat un radar pedagògic per recordar als conductors a la velocitat que estan conduint i conscienciar-los d'anar a poc a poc sense la necessitat de sancionar-los. A banda, durant els pròxims mesos també es realitzaran controls de sonometria per tal d'evitar els sorolls molestos causats per les motocicletes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>