ROQUETES

Movem Roquetes vol un viver d’empres i un pavelló a l’antiga Lear


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ROQUETES

12/03/2019

Movem Roquetes proposa aprofitar les antigues naus de Lear per ubicar-hi un viver d’empreses i un pavelló polivalent. El cap de llista, Toni Hurtado, ha donat més detalls d’esta proposta, que ja va avançar dissabte durant la presentació pública de la candidatura, en un acte al casal de l’Hort de Cruells. Segons Hurtado, l’Ajuntament podria aplicar mesures per atraure noves empreses, però cal buscar altres usos per a l’antiga Lear, com un viver d’empreses i un pavelló multiusos.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Hurtado també ha proposat la creació d’un banc de terres per ajudar els pagesos més joves, així com la millora de la xarxa de camins rurals i de la carretera del Mas de Barberans, que depèn de la Diputació. A més, el candidat ha defensat una Roquetes més verda, amb més atenció a la Via Verda i amb el condicionament del parc de l’Hort de Cruells.

Movem Roquetes també impulsaria un centre de dia per a la gent gran, en un lloc accessible dins del nucli urbà. De la mateixa manera, també preveu la creació d’una llar d’infants, tant a Roquetes com al Raval de Cristo. Precisament, una altra de les propostes de Movem és la convocatòria d’un referèndum per convertir el Raval de Cristo en una entitat municipal descentralitzada (EMD).

Potenciar i dinamitzar el mercat de Roquetes, així com el comerç local i la restauració, seran altres propostes electorals de Movem, que també impulsaria la celebració de fires. La candidatura encapçalada per Hurtado també reclama més transparència a l’Ajuntament i proposa pressupostos participatius.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>