TORTOSA

Montsagre Selecció Familiar Picual guanya el premi al millor oli escollit per xefs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

22/02/2019

El primer premi al millor oli de la Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre, escollit per xefs i gastronòmics de prestigi, serà per Montsagre Selecció Familiar Picual, d’Horta de Sant Joan. Així ho va decidir el jurat gastronòmic reunit aquest dijous al vespre al Museu de l’Oli de Soldebre. Es dóna la casualitat que el mateix oli també va ser escollit pel jurat de Panell de Tast d’Olis com a guanyador absolut del XXXV Concurs del Tast dels Olis de les Terres de l’Ebre i primer premi de la categoria Millor Oli d’Oliva Verge Extra Ecològic. El seu representant, Albert Barrobés, va destacar el seu compromís amb la terra.

Barrobés va detallar les característiques d’aquest oli i va posar de relleu l’important paper que tenen els gastrònoms.

El director de la Fira de l’oli de Jesús, Josep Pere Puig, va destacar que amb el nou premi al millor oli escollit per xefs s’ha volgut fer un pas més en la promoció i posada en valor de la fira i de l’oli del territori.

Entre el jurat es va poder veure al xef amb estrella Michelin del restaurant Les Moles d’Ulldecona, Jeroni Castell, o al gastrònom Pep Nogué, qui va posar de relleu la qualitat dels olis de les Terres de l’Ebre i els usos que té a la cuina

El premi al millor Oli d’Oliva Verge Extra de les Terres de l’Ebre ha estat per Caterra, de l’Agrícola i Secció de Crèdit de la Terra Alta de la Pobla de Massaluca; el premi al millor d’Oliva Verge Extra de les Terres de l’Ebre sense Denominació d’Origen és per Oleum Naturale de Rasquera; i el premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra de qualsevol indret, serà per Fruit&Branca de Mas de Flandi de Calaceit. El lliurament dels premis es realitzarà aquest diumenge 24 de febrer a l’Àgora de l’oli de la Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre, a Jesús. // Foto EMD DE JESÚS.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>