ELS REGUERS

Impulsen la recuperació del barranc del Reguers


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ELS REGUERS

28/02/2019

La recuperació ambiental del barranc del Reguers. Aquest és la fita que s’ha marcat el poble després que hagi finalitzat la canalització de les aigües residuals fins a l’EMD de Jesús. Es tracta d’una acció transversal en la què hi participarà l’Ajuntament de Tortosa, el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i el Montsià, el departament d’Agricultura i també l’entitat Graëllsia. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat també la importància de recuperar el barranc dels Reguers des del punt de vista social.

L’alcaldessa pedania dels Reguers, Anna Rehues, ha explicat que es demanarà implicació de la ciutadania i la seva participació en el Dia per la neteja del barranc que s’ha organitzat per al 5 de maig.

Des de l’entitat Graellsia, Victòria Carles, ha posat de relleu la importància ambiental d’aquet barranc.

Des del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i el Montsià, Rubèn Alegria, ha destacat la importància de crear sinèrgies amb ajuntaments i entitats per impulsar projectes de custòdia i protecció del patrimoni.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>