L'AMETLLA DE MAR

Gómez reclama l’auditoria econòmica de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | L'AMETLLA DE MAR

15/03/2019

Joan Pere Gómez serà el candidat de Junts per l’Ametlla de Mar, la marca electoral del PDeCAT en esta població del Baix Ebre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Gómez ha afirmat que l’objectiu de la seua candidatura serà recuperar la il·lusió i la confiança de la gent, després d’un mandat en què el govern del republicà Jordi Gaseni ha amagat la seua “incompetència” parlant del passat.

Gómez també ha posat en dubte les xifres que dona el govern municipal del deute que es van trobar ara fa quatre anys, quan Esquerra va guanyar les eleccions i va enviar CiU a l’oposició. Segons Gaseni, el deute era de 50 milions i ara s’ha reduït fins als 44 milions. Però el portaveu del PDeCAT assegura que era de 29 milions. Per això, ha reclamat l’auditoria econòmica externa que s’havia anunciat.

Finalment, Gómez també s’ha referit a la polèmica entre l’Ajuntament i Ports de la Generalitat per la construcció del nou edifici comercial. El portaveu del PDeCAT, que és gerent de Ports, encara confia en pactar el projecte amb el consistori, per evitar que la inversió de 650.000 euros puga marxar a algun altre municipi de la costa ebrenca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>