ROQUETES

Gas nega que l’Ajuntament de Roquetes hagi perdut cap subvenció per actuar als Ports


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ROQUETES

28/11/2018

L’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, ha negat amb rotunditat que l’Ajuntament hagi deixat perdre una subvenció de 40.000 euros per formigonar la pista de La Mola als Ports tal i com ha publicat a través de Facebook Josep Estrada, del restaurant Pous de la Neu. Segons Gas, l’Ajuntament ha executat una millora forestal sostenible per valor de 51.750 euros que incloïa la neteja o l’adequació de franges de protecció contra incendis. Aquesta millora formava part d’un projecte global que incloïa el formigonatge d’un tram de la pista de La Mola. Una actuació que segons Gas estava pressupostada en 19.400 euros i que no s’ha pogut executar dins el termini previst per la normativa, abans del 5 de novembre, a causa de les condicions climatològiques adverses d’aquesta tardor.

Gas ha explicat que la pista fins i tot es va preparar per poder formigonar però finalment va ser impossible. L’alcalde de Roquetes ha acusat Estrada de mentir i difamar acusant-los de malversar uns fons que, a hores d’ara, l’Ajuntament ni ha rebut. En tot cas, Gas s’ha compromès a intentar acabar el projecte tant aviat sigui possible.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>