ROQUETES

Gas decideix no repetir com a cap de llista d'ERC a Roquetes, però no ho descarta encara del tot


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ROQUETES

09/04/2018

Francesc Gas ha confirmat aquest dilluns la seua decisió de no tornar a presentar-se com a cap de llista d’ERC de Roquetes a les eleccions del 2019. En aquest sentit, Gas ha assenyalat que hi ha “un alt percentatge” de possibilitats de què els republicans hagin de buscar un altre candidat per a les municipals. Però l’alcalde de Roquetes no ha tancat la porta definitivament a repetir com a candidat.

En la mateixa entrevista, Gas ha anunciat que, en breu, adjudicaran algunes obres pendents, com ara la reforma de la plaça de la Raval de Cristo, la segona fase de la millora del camí de Pandorga, o el nou rocòdrom del pavelló. A banda, Gas també ha explicat el projecte per acabar la remodelació del passeig del Canal, amb un pressupost d’uns 150.000 euros.

Gas també ha avançat la construcció d’un skate park, així com la reurbanització del carrer Constitució en la cruïlla amb l’avinguda Diputació, per eixamplar aquest vial.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>