L'ALDEA

Falcó afirma que l’Aldea ha de liderar una taula de consens territorial


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | L'ALDEA

13/03/2019

Simon Falcó ha dit que si és el nou alcalde de l’Aldea es posarà a disposició de la resta d’alcaldes del territori per liderar una mesa de consens per les infraestructures i l’atracció de noves empreses. El candidat d’Esquerra ha recordat que l’Aldea comparteix amb Tortosa el polígon Catalunya Sud, encara buit, i que també cal cercar consensos per millorar els serveis ferroviaris o per acabar el tram pendent de l’autovia A-7.

En l’últim ple de l’Aldea, tant el govern d’Esquerar com el PDeCAT van aprovar iniciar els tràmits per acceptar la recepció de l’antiga N-340, després de l’acord amb el Ministeri de Foment. Falcó ha dit que en poques setmanes haurien de començar les obres per enderrocar l’antic pont del ferrocarril, i que el gran repte del proper mandat serà convertir la carretera en la nova avinguda Catalunya.

A banda, Falcó s’ha referit als projectes previstos als terrenys de l’antiga traça de la via del tren, que amb els edificis de l’antiga estació han passat a ser propietat municipal. Actuacions com un parc amb carril bici, un aparcament d’autocaravanes, un centre d’interpretació de la Guerra Civil, una oficina de turisme, o un centre de negocis, entre d’altres.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>