AMPOSTA

Els productes de carn de bou de l’Ebre tindran etiqueta pròpia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

28/11/2018

L’Associació de Criadors de Brau de les Terres de l’Ebre ha organitzat la segona edició de la Taula Rodona sobre el món dels bous com a gestors d’ecosistemes. La jornada tècnica tindrà lloc el proper diumenge, 9 de desembre, a l’auditori d’Amposta, tot coincidint amb la celebració de la Fira de Mostres. El president de l’entitat de ramaders, Paco Palmer Margalef, ha defensat este dimecres la importància del bou brau en la conservació dels ecosistemes i com a fixador de la biodiversitat en un territori que és Reserva de la Biosfera.

Actualment, les ramaderies ebrenques tenen un miler de caps. L’entitat té diverses iniciatives i projectes en marxa, en els apartats cultural, turístic i alimentari. D’una banda, amb el Museu de les Terres de l’Ebre i diversos organismes públics volen impulsar projectes museístics al Parc Natural dels Ports i al Parc Natural del Delta, així com la senyalització turística de les finques. I a partir del 2019, hi haurà una línia de productes a partir de la carn del bou brau de les Terres de l’Ebre.

A banda, l’Associació de Criadors de Brau també voldria tirar endavant un projecte social, adreçat a menors tutelats.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>