VINALLOP

Palmer: ‘Volem evitar que l’illa de Bous siga un focus de tuberculosi’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | VINALLOP

28/11/2018

Paco Palmer Margalef serà el ramader encarregat de gestionar i sanejar els bous salvatges de l’illa de Vinallop. Així s’ha resolt a partir d’un dels tres contractes que ha adjudicat la Generalitat per resoldre el problema d’abandonament d’estos animals, a la també anomenada illa de Bous. A més, el Govern també ha contractat un veterinari i una constructora per fer un tancat i un petit embarcador. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el ramader ha dit que el seu objectiu prioritari serà evitar que l’illa de Bous siga un focus d’infecció de tuberculosi.

En esta línia, el ramader ha recordat que els animals porten més de 40 anys a l’illa, i ha reconegut la feina que en els darrers anys han fet els voluntaris, tant els animalistes com els aficionats als bous. Per tant, ha valorat que la solució adoptada sembla la millor, ja que els bous seran tractats en el seu hàbitat actual.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>