AMPOSTA

Els nou ferits de l’accident a l’AP-7 reben l’alta mèdica


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | AMPOSTA

21/08/2019

Les nou persones que van resultar ferides en l’accident de la matinada de dimarts a l’autopista AP-7 a Amposta ja han rebut l’alta mèdica. Es tracta de nou dels 32 passatgers que viatjaven en l’autocar de la companyia Alsa que va xocar frontalment contra un turisme amb matrícula francesa que, per motius que s’estan investigant, circulava en direcció contrària. En canvi, el conductor d’aquest vehicle va ser l’única víctima mortal de l’accident.

Els fets es van produir la matinada de dimarts, a les 04.25 hores. Les nou persones ferides, sis menys greus i tres lleus, van ser traslladades a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i a l'hospital comarcal d'Amposta. Segons la policia, l’accident va ser en sentit sud, però l’autocar va acabar travessant la mitjana de l’autopista i va ocupar parcialment el sentit nord. El cap regional dels Mossos d’Esquadra de Trànsit va destacar que el conductor de l’autocar va aconseguir evitar que el vehicle acabés bolcant. Les restes dels dos vehicles van ocupar durant hores els dos sentits de la via, al quilòmetre 328 de l'AP-7, a Amposta, un fet que juntament amb la pluja va contribuir a dificultar les tasques per retirar l’autocar i el turisme sinistrat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>