AMPOSTA

El conductor mort en un xoc frontal amb un autobús a l'AP-7 circulava en direcció contrària


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. / ACN | AMPOSTA

20/08/2019

Una persona ha mort i nou han resultat ferides en un xoc frontal entre un autobús i un turisme la matinada d'aquest dimarts al quilòmetre 328 de l'AP-7, a Amposta. La persona que ha mort era el conductor del turisme, i els investigadors de l'accident han conclòs que circulava en direcció contrària; molt possiblement, des de Vinaròs. Amb tot, els Mossos d’Esquadra no descarten cap línia d’investigació.

El turisme, de matrícula francesa segons ha informat l'Agència Catalana de Notícies, ha xocat frontalment contra un autobús de la companyia Alsa, que portava 32 persones. Les nou persones ferides eren passatgers de l'autocar, sis menys greus i tres lleus, que s'han traslladat a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i a l'hospital comarcal d'Amposta.

El cap regional dels Mossos d’Esquadra de Trànsit ha destacat que el conductor de l’autocar ha aconseguit evitar que el vehicles acabés bolcant. Les restes dels dos vehicles han ocupat els dos sentits de la via, al quilòmetre 328 de l'AP-7, a Amposta, un fet que juntament amb la pluja ha contribuït a dificultar les tasques per retirar els vehicles de la via. La policia manté oberta la investigació.

Segons Sergi Saladié, l’accident ha sigut en sentit sud, però l’autocar ha acabat travessant la mitjana de l’autopista i ha ocupat parcialment el sentit nord. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 4.25 hores. Arran de la incidència s'han activat 14 patrulles dels Mossos, 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat i 4 ambulàncies i el Servei de Suport Psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, a les vuit del matí l'AP-7 estava tallada a Amposta en tots dos sentits i es feien desviaments per l'N-340, per la sortida 41 en sentit sud i per la sortida 42 en sentit nord. Quan faltaven uns minuts per les onze del matí s'ha reobert l'AP-7 a Amposta en sentit sud, una via que portava tallada més de sis hores. Amb aquesta víctima, ja són 111 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>