DELTEBRE

Els draps bruts d’ERC a Deltebre, exposats al ple


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

27/06/2018

El ple de Deltebre ha servit per a escenificar la divisió interna que hi ha dins el grup d’Esquerra Republicana. Recordem que, a finals del 2017, el regidor republicà Carles Aliau va entrar a l’equip de govern per donar estabilitat al consistori encapçalat pel PDeCAT.

Però ara, l’exalcalde i portaveu republicà Gervasi Aspa, que no ha assistit al ple d’este dimarts, ha demanat a Esquerra l’expulsió d’Aliau. A la mateixa sessió, Aliau s’ha defensat i ha carregat contra Aspa, a qui acusa d’haver-lo venut.

Aliau s’ha mostrat visiblement dolgut per no haver tingut un càrrec al GALP, que finalment ha ocupat Joan Alginet, proper candidat de Més Deltebre, la llista vinculada a Esquerra.

Carles Aliau afirma que ha sigut víctima d’una guerra bruta per part de membres de l’executiva d’Esquerra de Deltebre, per obligar-lo a dimitir.

Reacció de l’Executiva d’ERC de Deltebre

Hores després del ple, l'Executiva d'Esquerra de Deltebre ha anunciat que emprendrà accions legals contra Lluís Soler si no fa efectiva l'expulsió de Carles Aliau del grup municipal i passe al grup de no adscrits.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>